PEMEGANG PAJAK GADAI BERLESEN

KADAR FAEDAH SETIAP BULAN TIDAK MELEBIHI 2%

DAFTAR
PRODUK PERNIAGAAN
SOALAN LAZIM

Statistik

Cawangan Kami

Kami telah membuka 22 cawangan PAJAKING.

Tempoh Gadaian yang Fleksibel

Tempoh gadaian sepanjang 6 bulan dan boleh dilanjutkan lagi 6 bulan setiap kali

Pinjaman Pembiayaan

Margin Pembiayaan Pinjaman sehingga 95%.

Jumlah yang Telah Dipinjamkan

PAJAKING telah memberikan pinjaman lebig daripada RM1 bilion sejak perniagaan bermula.

100,000 Pelanggan

Kami mempunyai lebih daripada 100,000 pelanggan yang telah pinjam daripada kita sejak 2012.

Produk Perniagaan

PAJAKING menyediakan perkhidmatan pembiayaan jangka pendek untuk pelanggan yang memerlukan. PAJAKING juga menerima semua jenis emas sebagai barang gadaian.

Kenapa memilih kami?

Kami menyediakan perkhidmatan Pajak Gadai yang cepat dan mudah untuk meningkatkan keselamatan dan memberikan kemudahan terbaik untuk pelanggan kami.

Soalan Lazim

Data Peribadi Anda Dilindungi

Kedai Pajak Gadai Terdekat

Sebagai syarikat pemegang pajak gadai, pelanggan adalah keutamaan kami. Kami berhasrat untuk membantu pelanggan yang memerlukannya melalui pemberian kewangan jangka pendek dan bantuan pembiayaan.

Kami di PAJAKING sangat memperhatikan langkah-langkah keselamatan guna memberikan jaminan keselamatan tertinggi kepada pelanggan kami. Kami hanya menggunakan prosedur keamanan yang terbaik untuk memastikan bahwa Anda dapat memperoleh pinjaman jangka pendek dengan aman dan terlindungi. Jangan ragu untuk mengunjungi kedai pajak gadai terdekat kamihari ini!

Pajak Gadai Near Me

Setiap Surat Gadaian yang dikeluarkan berlaku selama enam bulan. Kami memahami bahwa kehidupan yang sibuk dapat menyebabkan pelanggan lupa akan tarikh berakhirnya gadaian. Oleh karena itu, kami akan mengirimkan peringatan yang ramah dan berguna kepada pelanggan dari waktu ke waktu. Selain itu, pelanggan kami dapat memperbaharui surat gadaian mereka tanpa batasan waktu selama enam bulan berikutnya. Kunjungi pajak gadai near me hari ini!

Kedai Pajak Near Me

Kami di PAJAKING berkeyakinan bahwa semua harta benda yang digadaikan adalah milik sah pelanggan kami. Oleh karena itu, kami memastikan barang-barang berharga tersebut dijaga dengan baik dan dapat ditebus kapan saja selama enam bulan. Saat Anda melakukan penebusan, kami akan memberikan informasi yang jelas tentang bunga atau faedah yang perlu dibayar kepada staf kami di kaunter. Kunjungi kedai pajak near me hari ini!

Kedai Pajak Gadai Near Me

Kedai Pajak Emas kami menawarkan pinjaman dengan tingkat bunga bulanan yang rendah, tidak lebih dari 2% kepada pelanggan kami. Pelanggan hanya perlu membayar bunga saat mereka memperbaharui atau menebus surat gadai mereka. Kami tidak memiliki biaya tersembunyi atau denda yang dikenakan pada pelanggan kami. Kami berkomitmen untuk memberikan layanan yang jujur dan transparan kepada pelanggan kami.